Pripreme za nadolazeću sezonu u punom su jeku, a Mayoko showroom u Vodicama ima sve što trebate da vaš restoran, bar, kuća za odmor ili apartman zablistaju i budu posebni. U ponudi su i brojni noviteti poput specijalizirane opreme za barove brenda The Bars te upečatljivog namještaja popularnih brendova Infiniti i Vermobil. Specijalizirana oprema za profesionalne kuhinje i šankove, namještaj za interijere i terase, sitni inventar i radna odjeća samo su dio ponude, a Mayoko kao vaš partner u projektima nudi personalizirana rješenja prilagođena vašim potrebama!

Svaki restoran ili bar s imidžom danas uređenju i inventaru pristupa jednako ozbiljno kao i kuhanju i posluživanju gostiju. Sve što vam treba pronaći ćete u Mayoku koji u svom asortimanu zastupa renominirane europske brendove visoke kvalitete.Odnedavno je tako u ponudi specijalizirana oprema za barove brenda The Bars, novitet koji će sigurno obradovati sve barmene. Riječ je o atraktivnoj opremi modernog dizajna u raznim bojama pa tako nude sav pribor koji treba vrhunskim barmenima poput shakera, strainera, muddlera, jiggera i drugih barskih atrakcija.Još jedna novost u ponudi je namještaj talijanskih brendova Infiniti i Vermobil, a stolice ovih popularnih brendova odlično će upotpuniti vaš objekt svojim atraktivnim dizajnom.Bilo da je riječ o posebno dizajniranom, tradicionalnom ili fine dining porculanu, priboru za jelo, čašama, kuhinjskom posuđu ili pak namještaju koji će upotpuniti svaki interijer i eksterijer, u Mayoku imaju sve to, a na vama je samo da odaberete ono što se uklapa u estetiku vašeg restorana ili bara. Suvremeni ili klasični dizajn, izbora je na pretek, a pomno birani detalji podignut će vaš objekt na viši nivo na oduševljenje vaših gostiju.Ništa manje važna nije ni kvalitetna oprema, a upravo zato u ponudi je veliki izbor specijalizirane opreme i aparata za profesionalne kuhinje i šankove, ledomati, perilice, rashladi i termika.

– Vrlo važan detalj svakako je i gastro i service radna odjeća gdje za svaki vaš upit nudimo i odgovarajući outfit – naglašavaju u Mayoku.

Kako bi vam olakšali svakodnevni rad, Mayoko u ponudi ima i široki asortiman potrošnog materijala i sitnog inventara, opremu za buffet stolove, specijaliziranu opremu za barove i još puno toga.– Obratite nam se s povjerenjem, jer tu smo da vam pomognemo i da vas savjetujemo kako pripremiti vaše ugostiteljske objekte za nadolazeću sezonu na najbolji mogući način. Uz veliki izbor opreme, sve naše klijente savjetujemo i asistiramo pri uređenju objekata. Nudimo i projektna rješenja šankova i profesionalnih kuhinja uz personalizirani pristup svakom klijentu i prostoru – poručuju iz Mayoka.

Na vrijeme se pripremite za nadolazeću sezonu i posjetite Mayoko showroom u Vodicama na adresi Ćirila i Metoda 11. Otvoreni su od ponedjeljka do petka od 8 do 17 sati, a glavninu artikala iz njihove ponude možete pronaći i na webshopu. Za više informacija nazovite 022 216 634 ili 099 4465 548, a možete ih pratiti i na Facebooku i Instagramu.


izvor: sibenik.in