Spajanje najboljeg od dva svijeta za nezaboravni limited-edition KitKat.

U velikom broju neobičnih KitKat-a potrebno je nešto zaista posebno da bi nam zapelo za oko, a Nestlé Japan upravo je to učinio svojim potpuno novim izdanjem koje odležava 180 dana u bačvama za viski.

Nazvana Whisky Barrel Aged, nova čokoladica dolazi nam iz vrhunskog boutiqua KitKat Chocolatory, uz nadzor “Willyja Wonke” iz KitKat-a, poznatog japanskog slastičara Yasumasa Takagija.

Proizvodi koji se prodaju u KitKat Chocolatery, poznati su po tome što su luksuzniji od svojih rođaka u supermarketima, a novi KitKat obećava da će pružiti izvrsnu ravnotežu okusa koja zanijeti će ljubitelje whiskyja.KitKat izrađen je od vrhova kakaa koji su 180 dana odležali u bačvama koje su se nekada koristile za odležavanje whiskyja i koji su ručno rotirani jednom tjedno kako bi se osiguralo da svi vrhovi dođu u kontakt sa bačvom.

Bačve kakau koji dolazi iz Gane daju prekrasnu i jedinstvenu dimljenu notu, a koji ima blag okus što ga čini idealnim za miješanje s složenijim okusima. Ova kombinacija stvara gorku čokoladu koja je savršena za “odrasle koji mogu uživati u nježnoj aromi i okusu viskija”. Kažu da ova čokolada pokazuje izvrsnu “dubinu i bogatstvo”, s dugim i zadovoljavajućim završetkom za razliku od bilo koje druge na tržištu.

Živjeli!