Poštovani,

razveselite svoje poslovne partnere i umjesto stereotipnih poklona darujte nešto po čemu će vas pamtiti! Vašim partnerima i kolegama poklonite voucher za jedan od edukativnih i zabavnih programa Eno Expert Akademije na kojima ćemo, onima koji vole znati više, predstaviti zanimljivosti o vinu i vinskoj kulturi.

Kroz programe Eno Expert Akademije vode vas Miodrag Hruškar i Krešimir Hren, diplomirani enolozi s bogatim iskustvom u profesionalnim degustacijama i proizvodnji vrhunskih vina.

Za kupnju ovog jedinstvenog poklona dovoljno je kontaktirati nas i odabrati željeni broj originalnih Eno Expert vouchera za neki od ponuđenih programa, koji će bez ikakve naknade biti dostavljeni na vašu adresu. Vaši poslovni partneri, primatelji poklon vouchera, mogu se prijaviti na termine Eno Expert Akademije tijekom cijele 2015. godine, a bit će naplaćeni samo oni voucheri koje su vaši partneri iskoristili.

 

Eno Expert programi za vinoljupce


VinoLjubac – program namijenjen svim ljubiteljima vina koji žele proširiti svoja znanja o vinuPredavanja i prezentacije obuhvaćaju sljedeće teme:

– Definicija i podjela vina

– Ponašanje u restoranu

– Degustacije vina

– Sljubljivanje hrane i vina

Cijena: 300,00 kn po osobi*


Napredni VinoLjubac – nastavlja se na početni program VinoLjubacTeme programa:

– Predrasude o vinu

– Vino i zdravlje

– Napredne degustacije vina

– „Vinski gadgeti“

Cijena: 400,00 kn po osobi*


Napredni VinoLjubac – mane vinaProgram je namijenjen svima. Izuzetno atraktivna tema kojom obuhvaćamo bolesti i mane vina. Polaznike učimo prepoznavati defektna vina i na taj način dižemo vinsku kulturu na viši nivo.

Cijena: 500,00 kn po osobi*


*PDV uključen u cijenu

Svi polaznici po završetku programa dobivaju diplomu o završenom specijaliziranom programu Eno Expert Akademije.

Mjesto održavanja: Eno Expert Akademija, Vlaška 78, Zagreb
Trajanje programa: 3 do 4 sata
Kontakt osoba: Jelena Puh Miloš, dipl. ing., Mob: 091/9501 670, e-mail: jpuh@enoexpert.hr
Informacije o terminima potražite ovdje

S poštovanjem,
Eno Expert Akademija