Program za Dan nezavisnosti započinje u petak 17.05.2019. u 18.00 sati u prostoru Dvorca Janković, a nastavlja se u subotu 18.05. od jutarnjih sati na glavnom gradskom trgu u Daruvaru uz niz ostalih cjelodnevnih zabavnih događanja za cijelu obitelj.

Ovogodišnja dvodnevna manifestacija Dani piva održat će se 17. i 18.05.2019., te će okupiti više od 40-tak craftera iz cijele Hrvatske. S obzirom da su domaći nezavisni pivari međusobno vrlo povezana zajednica, kojima upravo njihova nezavisnost predstavlja najveću vrijednost, te kontinuirano bilježe sve veći broj članova, i ove će se godine u sklopu Dana piva održati Festival malih nezavisnih pivara Hrvatske pod nazivom ‘Dan nezavisnosti’, a unutar kojeg će biti organizirano nekoliko predavanja i panel rasprava čiji će glavni naglasak biti na kolaboracijama i postojećem Zakonu o trošarinama.

Pivari će nakon toga posjetiteljima ponuditi i prezentirati svoja piva, pa će tako struka i publika imati priliku na jednom mjestu upoznati i kušati čak 70-tak različitih domaćih craft piva. Program započinje u petak 17.05.2019. u 18.00 sati u prostoru Dvorca Janković, a nastavlja se u subotu 18.05. od jutarnjih sati na glavnom gradskom trgu u Daruvaru.

17.05. PETAK – DVORAC GROFA JANKOVIĆA

Festival piva Malih Nezavisnih Pivovara – ulaz se naplaćuje 50,00kn

I ove će se godine u sklopu Dana piva održati Festival malih nezavisnih pivara Hrvatske pod nazivom ‘Dan nezavisnosti’, a unutar kojeg će biti organizirano nekoliko predavanja i panel rasprava čiji će glavni naglasak biti na kolaboracijama i postojećem Zakonu o trošarinama.

Pivari će nakon toga posjetiteljima ponuditi i prezentirati svoja piva, pa će tako struka i publika imati priliku na jednom mjestu upoznati i kušati čak 70-tak različitih domaćih craft piva. Program započinje u petak 17.05.2019. u 18.00 sati u prostoru Dvorca Janković
Čak 70 različitih craft piva na jednom mjestu!

18.05.2019. DANI PIVA U DARUVARU

Program Dana piva upotpunit će i niz ostalih cjelodnevnih zabavnih događanja za cijelu obitelj. U dnevnom dijelu programa uz DJ glazbu goste će zabavljati daruvarski Boogie Woogie Combo band, za djecu će biti organiziran cjelodnevni Kutak u kojem će najmlađi posjetitelji moći isprobati akrobatiranje na svili, ringu i hammocku, a uz facepainting imat će priliku naučiti žonglirati s tanjurima. Interaktivni cirkuski nastup obogatit će akrobatska koreografija na zračnom ringu, animatori i hodači na štulama, te žongliranje sa vatrenim rekvizitima.
Dodatnu dozu smijeha posjetiteljima će zasigurno priuštiti i stand up nastupi komičara.

Vrhunac programa bit će nastup Lidije Bačić čiji koncert započinje na daruvarskom trgu u 21 sat.


GRADSKI TRG DARUVAR – besplatan ulaz


9.00 Sajam cvijeća
Sajam tradicionalnih gastro proizvoda iz kontinentalnog dijela Hrvatske

10.00 Nastup Daruvarske mažoretkinje
10.00 Street Art Performance: hodači na štulama, facepainting, kutak za djecu
11.00 Nastup Boogie Woogie Combo benda (pozornica)

16.30 Nastup Daruvarske mažoretkinje
17.00 Nastup akrobata na ringu i svili
17.30 Street Art Performance: hodači na štulama, facepainting, kutak za djecu
18.00 Stand up nastup (Marko Dejanović i Goran Vinčić)
20.00 Žongleri s vatrom
21.00 Koncert Lidija Bačić


TIJEKOM CIJELOG DANA:
• STAROČEŠKO PIVO NA ŠANKU DUGAČKOM 20 M
• TORTA OD STOUT PIVA 5th ELEMENT by gastro blogerica Marina Obradović – Priče jedne kuhače
• BARBAQ FOOD TRUCK – ponuda mesa iz smokera

Vidimo se!

Živjeli!

izvor: 5th element