KLOPA – CUGA – MJUZA – NA KOTAČIMA
Jarun, livada tik uz Aquarius klub
01.07.2020. – 05.07.2020.


Zagreb Food Truck Festival donosi novi val osvježenja na bogatu zagrebačku street festivalsku scenu po prvi put izvan samog centra Zagreba. Tijekom 5 dana, od 1. srpnja do 05. srpnja posjetitelji će moći uživati u prekrasno uređenim tematskim ljetnim zelenim oazama, family, kid’s, sports i chill piknik zonama, a sve to popraćeno bogatom gastronomskom ponudom kamiona i live svirkama uličnih bendova.

Otvorenje festivala u srijedu, 1. srpnja započet će afterwork piknik druženjem od 16 sati uz nastupe Dj-a, različitim gastro prezentacijama na svakom od kamiona, animacijama za djecu, a večer od 20h će obilježiti koncert Ljetnog Kina koji garantiraju rasplesanu atmosferu na prvom danu Zagreb Food Truck Festivala. Tako će Truck Live pozornicu kroz narednih pet dana Festivala okupirati vrhunski ulični i profesionalni glazbenici i bendovi poput Joe Panda & Banda, Scifidelity Orchestre, Public Hit Factory, Azil Jazz i mnogih drugih. U pauzama između live svirki, ali i kroz cijelo vrijeme održavanja Festivala za dobru glazbenu podlogu bit će zadužena krema zagrebačkih DJ imena, dok će se za vikend 3. i 4. srpnja, zabava nastaviti na after partyjima iza ponoći na terasi zagrebačkog kluba Aquarius .

BarBaQ truck, Velolučana Mojmira Žuvele na svom menuiju će ponudit ljetne hitove street food izvedbi u svojoj nadaleko poznatoj smoker varijatni. Za sve one koji vole putovati i
eksperimentirati sa etničkim kuhinjama, tu je Apululu truck sa indonezijskom ponudom u izvedbi nizozemca Richard Heinse kojeg je ljubav dovela u Zagreb još prije 5 godina. Filip Eterović sa svojim kamionom Munchy donosi miks azijske i europske gastro kulture, uz neizostavne smoothije iz njegovog „Smootch“ bara.

Medvedgrad pivovara za sve pivoljubce u svom kamionu donosi ljetne okuse za sve žedna nepca, uz izbor od 6 najvećih hitova njihove pivovare. Uživanje u koktelima u hladu uz obalu zagrebačkog mora donosi kamion prikolica Hendricks i Thomas Henry uz nova ljetna osvježenja koktel majstora. Na glavnom kamion baru naći će se veliki izbor svih alkoholnih i bezalkoholnih pića, kave, te bubble prosseca, rosea i pjenušavih vina. Za najmlađe i one koji vole slastice tu je Happy bike prikolica.

Prvi hrvatski food truck festival održat će se uz podršku partnera i sponzora: Mastercard, Pivovara Medvedgrad, Hendricks, Roto Dinamic, Red Bull, Jutarnjeg Lista, Yammat FM, Journal.hr.

Sva događanja i koncerti na Zagreb Food Truck Festivalu besplatni su za posjetitelje, koncerti počinju u 20:00 sati, a sve informacije o rasporedu i radnom vremenu dostupne su na službenim stranicama.

Živjeli!