𝗭𝗮𝗴𝗿𝗲𝗯 𝗕𝘂𝗿𝗴𝗲𝗿 𝗙𝗲𝘀𝘁𝗶𝘃𝗮𝗹 odlučio se malo skitati u vrućim ljetnim mjesecima pa je krenuo u Pulu. Super se proveo s Puležanima, a znatiželja da je dovela i do Špancirfesta, gdje se do mile volje špancirao jedanaest dana. No, došlo je vrijeme za povratak kući, jer ipak je doma najljepše pa se već uvelike sprema zasjati i zamirisati neodoljivim mesnim mirisima 𝗼𝗱 𝟴. 𝗱𝗼 𝟭𝟴 𝗿𝘂𝗷𝗻𝗮 𝗻𝗮 𝗧𝗿𝗴𝘂 𝗱𝗿. 𝗙𝗿𝗮𝗻𝗷𝗲 𝗧𝘂đ𝗺𝗮𝗻𝗮.

Novi i kreativni koncepti, craft slastice i rashlađena pića očekuju svoje goste na petnaestak kućica. Uz mesne poslastice već poznatih hrvatskih Chefova Mate Jankovića (Institut za burgere), Ivana Pažanina ( Chef’s Burger by Ivan Pažanin), Marija Mihelja (El Toro) i Nenada Komesa (The Meat) te perspektivnog grill majstora i blogera Davora Šuškovića (BBQ Hot Yard), čiji burgeri nose originalne nazive, moći će se kušati i sočni burgeri iz Zadra s kapitalcem Blackijem (Picnic), Novog Sada (Toster) i prošlogodišnjeg pobjednika iz Dubrovnika (Guloso), koji je ovoga puta inspiraciju pronašao u likovima Marina Držića.

S nama je premijerno i koncept 4Burgers sa smash burgerima, a stiže nam i otočna skupina Plavica sa Cresa. Za istančana nepca koja preferiraju biljne okuse pobrinut će se debitanti Beg’s Plant Based, a s biljnim, ali i mesnim okusima koketira Flying Pig s otoka Hvara. No, još mi premijera imamo – Doomsday razna iznenađenja sprema, o kojima još nitko pojma nema. Uz rashlađena pića, originalne koktele i fina vina dobra zabava je zajamčena, a imamo i jokera – Roberta Hromalića s novom slasticom – ice cream pie.

𝗥𝗮𝗱𝗻𝗼 𝘃𝗿𝗶𝗷𝗲𝗺𝗲 𝗙𝗲𝘀𝘁𝗶𝘃𝗮𝗹𝗮: 12 – 1h