Kolege sa portala Barmen.hr su objavili novi termin Škole barmena pa koga zanima!

“Dragi naši, kako dobivamo puno upita vezanih za početak nove škole barmena i mnogo vas se prijavilo, odlučili smo odrediti datum već sada.

Prva škola nakon sezone započinje 28.09.2015. u Rijeci.

Zapamtite, primamo samo 8 polaznika škole barmena.

Naša škola barmena ima osnovnu zadaću educirati osobe koje će svojim znanjem i vještinom zadiviti vlasnike barova. Kvalitetan barmen kojeg stvorimo je odraz našeg napornog rada i sposobnosti naših trenera. Time postižemo stvaranje novih kvalitetnih generacija barmena koji stvaraju turističku sliku naše države.

Prijaviti se možete putem sljedećeg obrasca – OBRAZAC

Škola barmena traje cca mjesec dana, svaki radni dan održavaju se predavanja u trajanju od 4 h a obuhvaćaju teoriju i praksu. Pored predavanja postoji i praktični dio koji se odrađuje vikendom, a usporedno s time možete slobodno koristiti naš opremljeni flair centar kako bi usavršili svoje vještine.

Ukoliko vam treba pomoć oko pronalaska smještaja u gradu Rijeci, slobodno nam se obratite pa ćemo vam pomoći u pronalasku istog.

Kako bi rezervirali svoje mjesto u Školi barmena potrebno je uplatiti polog od 1.500,00 kn sa PDV-om koji se naravno odbija od pune cijene Škole barmena. Nakon što zaprimimo prijavu i uplatu zaprimiti ćete mail potvrde i time je vaše mjesto u školi zagarantirano.

Cijena škole barmena iznosi 5.400,00 kn sa uključenim PDV-om. (upute za uplatu nalaze se na dnu obrasca za prijavu)”

Živjeli! 🙂