Udruga konobara i barmena Hrvatske još jednom organizira školu barmena za buduće koktel majstore u trajanju od tri tjedna.


Tečaj počinje 14.10.2019. i pruža pregršt zabave i znanja koje će polaznici moći dobro iskoristiti već iduće ljetne sezone.

Predavanja će se održavati od ponedjeljka do petka u popodnevnim satima, a petak i subota rezervirani su za praksu gdje će usvojene vještine imati prilike prezentirati javnosti. Po završetku tečaja i položenog ispita, sada već spretni barmeni dobiti će diplomu na hrvatskom i engleskom jeziku kao potvrdu stečenog znanja-izvrsnu podlogu za daljnje napredovanje u ovoj dinamičnoj profesiji.

Ukoliko vam je ovo prvi glas, a oduvijek ste sanjali jednoga dana moći se nazvati barmenom, srećom još uvijek imate priliku!

Zbog velike potražnje, otvorena je još jedna grupa za polaznike, a cijena tečaja iznosi 7.250,00kn. Ukoliko se prijavljujete preko firme morat ćete izdvojiti 7.750,00kn. Nakon što ispunite obrazac za  prijavu koju možete pronaći na stranici www.barmen.hr te uplatom 2.000,00kn, zagarantirali ste si mjesto među 8 sretnika koji će imati priliku učiti od najboljih barmena Hrvatske.

Sve detalje o predmetima koji će se slušati na predavanjima te samoj Školi možete pronaći na:

  • internet stranici www.barmen.hr,
  • putem telefona (051/320-633),
  • putem e-maila (info@barmen.hr),
  • ili osobno na adresi Eugena Kovačića 2, Rijeka (prizemlje TC Andrea)

Ukoliko niste iz Rijeke, Udruga se pobrinula i za vas!

U suradnji s jednim riječkim hostelom, organiziran je povoljan smještaj za polaznike škole, a za više informacija obratite se članovima Udruge konobara i barmena.

Zvuči dobro? Prijavi se i postani dijelom barmenske obitelj. Potrudi se i ostvari karijeru u jednoj od najzabavnijih i najzanimljivijih profesija!

Živjeli!