Ljeto je vrijeme sunca, mora, plaža i, naravno, ukusnih koktela. No, za sve ljubitelje ljeta, ne mora završiti kada se vratimo s mora. U caffe baru A’e u Radićevoj ulici u Zagrebu uživanje u ljetnoj atmosferi i fantastičnim koktelima traje cijelu godinu. Jedan od najuzbudljivijih dodataka “najljepšem pogledu u gradu”, kako tepaju terasi lokala, je koktel klasik South Side Rickey s neizostavnim Bogowski ginom.

Ono što South Side Rickey čini posebnim, osim Bogowski gina, je njegova sposobnost da vas odvede na putovanje kroz vrijeme, natrag u eri stila i elegancije. Ovaj koktel u ovom lokalu je savršen izbor za tragače za doživljajima, kao i za hedoniste koji su spremni probati klasičan okus koktela s modernim štihom.

Zato, bez obzira na to jesmo li već zakoračili u jesen, zima je iza ugla ili se tek spremamo za još jedno ljetovanje, neka vas caffe bar A’e uvede u svijet South Side Rickey koktela i pruži vam ukus ljeta tijekom cijele godine. Osvježite svoje nepce, opustite se i uživajte u ovom neodoljivom koktelu koji vas vraća u najbolje dane ljeta.

Živjeli!