Rijeka, 10.5.2017. – bacanje boca, kokteli i prava Kubanska atmosfera očekuju vas 10. svibnja u Rijeci. U sklopu terase caffe bara / noćnog kluba Pommery održat će se 7. natjecanje barmena – Havana Junior Barmen Cup 2017. Na samome Korzu taj dan vas očekuje bogati zabavni program, vrhunske kave barista iz Udruge konobara i barmena Hrvatske te nezaobilazni barmeni. Pridružite nam se i podržite natjecatelje jer većini barmena ovo je prvi nastup pred publikom zbog toga što na ovom natjecanju sudjeluju samo oni koji su Školu barmena završili u razdoblju od rujna 2016. godine do svibnja 2017.

Osim nezaboravnog showa iza šanka koji će vam barmenice i barmeni priuštiti, očekuje vas rasplesana atmosfera, prekrasne hostese, vrhunski kokteli i nezaboravni provod u latino američkim ritmovima. Postoji li bolji način da vas uvedemo u pravu Kubansku večer od koktela pripremljenih s Kubanskim rumom Havanom 3 años. Ples, radionice i zabava trajat će od 14 pa sve do kasnih večernjih sati stoga nam se pridružite.

Barmeni imaju samo jedan cilj, a to je zabaviti vas trikovima koje su naučili u Školi barmena. Na raspolaganju su im boce, shakeri, otvarači i sva ostala oprema koja se može pronaći u šanku, a što će s njom napraviti, morate doći i pogledati.

Natjecanje organizira Udruga konobara i barmena Hrvatske u suradnji s poznatim caffe barom / noćnim klubom Champagne Bar Pommery te s punom podrškom generalnog sponzora – kubanskog ruma Havane. Ostali koji su zaslužni za ovaj događaj su Hausbrandt kava i Dukat mlijeko koji su glavni sponzori djela programa gdje ćete moći degustirati najbolje i najljepše kave naših barista.

Ostali sponzori koji su omogućili ovo natjecanje su: ODK, Three Cents Beverages, Scorpio ugostiteljska oprema, Totalni FM Rijeka, Pizzeria Maslina i brojni drugi…

Dođite, opustite se i uživajte u šarenoj, rasplesanoj večeri uz fine koktele i radosne natjecatelje.

Više informacija na www.barmen.hr

 

plakat