Za sve ljubitelje koktela, kave i hladnih napitaka – ovo je prilika koja se ne propušta! U suradnji sa svima poznatim Franckom darujemo vam 3 paketa Franck Cappuccina sa raznima okusima!


Pozdrav svima!

Naš nagradni natječaj je završio a ovim putem javljamo tko su dobitnici paketa Franck Cappucina!

@cervarsanja @branka.kulas.3 @ivana_baranj molimo javite nam vaša puna imena, prezimena i adrese na info@kokteli.hr kako bi mogli primiti pakete!

Hvala još jednom svima na sudjelovanju i pratite naš profil i stranicu jer uskoro pripremo još jedno iznenađenje!

Živjeli! 🍹🍹🍹

Pravila nagradnog natječaja:

Članak 1: ORGANIZATOR Nagradni natječaj priređuje i organizira: Kokteli.hr – prvi hrvatski koktel portal. 

Članak 2: TRAJANJE I SVRHA I PROVOĐENJA NAGRADNOG NATJEČAJA Nagradni natječaj provodi se u svrhu promocije Organizatora. Nagradni natječaj traje od 22.8. do 29.8.2020. u 23:59 sati.

Članak 3: PODRUČJE PROMOCIJE Pravila nagradnog natječaja će biti dostupna na Instagram stranici Organizatora te na web stranici www.kokteli.hr.

Članak 4: FOND NAGRADA KOJI UTVRĐUJE ORGANIZATOR Fond nagrada sastoji se od: 3 paketa Franck Cappuccino sa raznima okusima.

Članak 5: PRAVO SUDJELOVANJA Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju imaju sve fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj starije od 18 godina koje su registrirane na društvenoj mreži Instagram (link: www.instagram.com ), osim članova Organizatora kao i članova njihovih užih obitelji (roditelji, supružnik, djeca, sestre i braća).

Članak 6: KAKO SUDJELOVATI U NAGRADNOM NATJEČAJU Za sudjelovanje u natječaju potrebno je biti pratitelj Kokteli.hr i franck_global Instagram stranice, “lajkati” objavu i u komentaru objave koji komunicira nagradni natječaj obilježiti dvije osobe i objasniti zašto ste baš njih odabrali

Članak 7: ODABIR DOBITNIKA Nagrade će se dijeliti prema odluci žirija (bira se najkreativniji odgovor)

Članak 8: KAKO PREUZETI NAGRADU Dobitnici triju nagrada biti će obaviješteni na službenom Kokteli.hr Instagram profilu (objavljeni u komentaru nagradne objave), te nakon što Organizatoru dostave pune kontakt podatke, Organizator će mu putem e-maila dostaviti upute o preuzimanju nagrade

Članak 9: SUDIONICI U NAGRADNOM NATJEČAJU Sudionici koji sudjeluju u nagradnom natječaju ne mogu zahtijevati nagradu drugačiju od one koja je navedena u ovim Pravilima od strane Organizatora. Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju, sudionici prihvaćaju ova Pravila.

Članak 10: POGREŠKE I NEREGULARNE PRIJAVE

Pogrešne ili nepotpuno ispunjene prijave nevažeće su i ne daju pravo ni na kakvu nagradu. Više igrača s istim e-mailom, odnosno kućnom adresom smatrat će se jednim dobitnikom. Ako Sudionik Natječaja unese bilo kakav neprimjeren ili uvredljiv sadržaj, isti će biti uklonjen i neće se smatrati regularnom prijavom na Natječaj.

Članak 11: MALODOBNI SUDIONICI U NAGRADNOM NATJEČAJU Maloljetnici nemaju pravo sudjelovati u nagradnom natječaju a u skladu sa zakonom.

Članak 12: POREZI Dobitnik ne snosi nikakve poreze, obveze niti naknade direktno povezane s nagradama.

Članak 13: U SLUČAJU SPORA U slučaju spora između Organizatora i sudionika nagradnog natječaja nadležan je Općinski sud u Zagrebu.

Članak 14: MOGUĆNOST PREKIDA NAGRADNOG NATJEČAJA Nagradni natječaj može se prekinuti samo u slučaju nastupa okolnosti za koje Organizator nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Sudionici će o prekidu nagradnog natječaja biti obaviješteni putem službenog Instagram profila.

Članak 15: IZMJENE PRAVILA Organizator zadržava pravo promijeniti Pravila Natječaja, o čemu će svi Sudionici biti pravovremeno obaviješteni objavom na stranici https://www.instagram.com/kokteli.hr/.

Članak 16: NAPOMENA Ovaj Nagradni natječaj nije ni na koji način povezan s Facebookom (ni Instagramom), Facebook i Instagram ga ne promiču niti sponzoriraju. Vaše podatke koje dajete isključivo za potrebe potpune funkcionalnosti ovog natječaja, dajete portalu Kokteli.hr, a ne Facebooku/Instagramu. Podnošenje podataka za ovaj nagradni natječaj je dobrovoljno. Sudjelovanjem u nagradnom natječaju sudionici daju dobrovoljnu i izričitu privolu kojom informirano i nedvosmisleno daju pristanak za obradu svojih osobnih podataka u svrhu provođenja natječaja te daljnjeg informiranja javnosti o tijeku i rezultatima natječaja. Dobitnici će biti objavljeni i putem Instagram profila Organizatora, za što su dali izričitu suglasnost sudjelovanjem u nagradnom natječaju. Sudjelovanjem u natječaju sudionici izričito izjavljuju kako se opisano postupanje s njihovim osobnim podacima neće smatrati povredom osobnih podataka. Ako sudionik smatra da je obrada baze podataka u suprotnosti sa zaštitom njegove privatnosti ili u suprotnosti sa zakonom, može se obratiti Organizatoru ili Agenciji za zaštitu osobnih podataka i zatražiti objašnjenje. Organizator neće otkriti ili ustupiti podatke trećim osobama. Sudjelujući u natječaju, sudionik prihvaća i odobrava da se podaci koje pruži, koriste isključivo u svrhu promotivnih aktivnosti Organizatora i za korištenje osvojene nagrade.