Kao što je izvrsna francuska foodie Beatrice Peltre jednom rekla, “desert je obroku isto što je haljina ženi”

Sastojci:

  • 3 cl Toasted Almond Canadian Club Small Batch Classic 12* (ili cognac)
  • 1.5 cl Sons of Vancouver amareto
  • 0,375 cl Violet sirupa
  • 1.5 cl bjeljanjka
  • 9 cl šampanjca
  • 1 pufasti bombon od šećerne vune (lavanda)
  • stavite bombon u coupe čašu. U shaker stavite rye, amareto, sirup i bjeljanjak. Ako imate Hawthorn cjedilo (oprugu) ili oprugu (lopticu) iz shakera, dodajte je u shaker kako bi bjeljanjak lakše i brže postao prozračan i pjenušav (tresite 30 sekundi). Zatim dodajte led i protresite dodatnih 15 sekundi kako bi se sadržaj ohladio, prelijte u coupe čašu sa bombonom, nadopunite šampanjac i ukrasite sa vašim omiljenih macaronom

Živjeli!