Bacardijeva Grey Goose votka nastoji “revolucionirati kulturu koktela” lansiranjem onoga za što tvrde da je prvi sustav za točenje koktela.

Kako kaže i sam proizvođač, ova sustav nadmašiti će sve postojeće sustave za točenje a nova tehnologija je rezultat opsežnog istraživanja i razvoja.

Lee Applbaum, globalni direktor marketinga za Grey Goose, rekao je: „novi sustav revolucionarna je inovacija koja obuhvaća maštu koktel kulture i stavlja Grey Goose u središte više prigoda i proslava, donoseći više mogućnosti za ljubitelje koktela da se počaste, bez kompromisa o kvaliteti svojih pića.


Grey Goose – world’s best tasting vodka

Sustav je dizajniran kako bi se raznovrsna pića posluživala sa lakoćom i brzinom, proizvodeći konzistentne servise temperaturama ispod nule. Može se puniti s dušikom kako bi se dobilo piće kremaste teksture ili poslužiti za karbonizaciju za proizvodnju pjenušavih pića.

“novi sustav revolucionarna je inovacija koja obuhvaća maštu koktel kulture i stavlja Grey Goose u središte više prigoda i proslava”

Lee Applbaum – direktor marketinga

Grey Goose je votka koja poboljšava svaku prigodu, od klasičnog do suvremenog. Novi, inovativni sustav dizajniran je s ciljem svestranosti, omogućujući da barovi budu spremni za širok asortiman pića sada i u budućnosti.

Prema Grey Goose, tehnologija se razlikuje od ostalih koktel sustava na tržištu jer je u stanju odmah ohladiti tekućinu, što znači da osoblje u baru ne mora prethodno rashladiti bačve.

Zanimljivo, zar ne?

Živjeli!