Tvrtka Enzita d.o.o. 2020. godine proslavila je 10 godina postojanja i pokrenula novi segment poslovanja – EnzitaPRO za ugostiteljstvo (HoReCa program).

Vodeći svjetski brendovi za obradu namirnica te pripremu jela i pića, dio su EnzitaPRO ponude. „Kada smo razmišljali što želimo ponuditi ugostiteljstvu, vodili smo se kriterijima: bezkompromisna kvaliteta, brzina, snaga, široka paleta mogućnosti, pouzdanost i u konačnici – jednostavnost.“, govori Marina Zubak – voditeljica HoReCa programa.

Cilj je ugostiteljske objekte opskrbiti aparatima koji će – na jednostavan način, uz vrhunski doživljaj i maksimalne uštede – ostvariti sve zahtjeve korisnika.


Crushed Ice Strawberry Daiquiri

Što aparati imaju s koktelima?

Za izradu fantastičnih koktela potrebno je niz sastojaka i jedan kreativac. Svježe cijeđeni sokovi, sušeno voće, aromatično bilje, savršeno usitnjen led i u konačnici miksanje… Sve to i mnogo više može se odraditi na EnzitaPRO aparatima.

Jeste li već čuli za hladno prešane sokove iz Hurom sokovnika? Za par minuta imat ćete na raspolaganju sok kakav god poželite, a za bistrinu, boju i nepoželjnu pjenu ne morate brinuti. Sušeno voće i aromatično bilje sada može doći iz domaće radinosti iz svega par sati dehidriranja u Wartmann ili Excalibur dehidratorima, a miksanje uz Vitamix profesionalne blendere nikada nije bilo lakše.


Coffee shop process

Pouzdani partneri u svakom trenutku spremni na najzahtjevnije zadatke

Za EnzitaPRO aparate kažu „pouzdani partneri u svakom trenutku spremni na najzahtjevnije zadatke “, zato i jesu već dugi niz godina na listi najboljih na svjetskoj razini. Osim prethodno navedenih, valja spomenuti i druge aparate i brendove pa u EnzitaPRO ponudi možete pronaći sljedeće:

  • Vitamix blendere proizvedene u Americi, koji su kroz 100 godina postojanja postali sinonim za vrhunske blendere.
  • Hurom sokovnike s pogonom za hladno prešanje, koji od 1 premium naranče izrade 2 dcl soka bez pjene, razdvajanja sastava, neželjenih komada voća, zadržavajući boju u svim uvjetima.
  • Bamix štapne miksere proizvedene u Švicarskoj, koji nemaju konkurenciju kada su u pitanju svestranost uređaja, izvrsnost u radu i jednostavnost.
  • Magimix multipraktike proizvedene u Francuskoj, koji će uvelike olakšati i ubrzati proces rezanja povrća na niz načina – od spirala do kockica. New York Times ga je svojedobno prozvao „kulinarskom revolucijom 20og stoljeća“.
  • KitchenAid miksere proizvedene u Americi. KitchenAid je prvi proizveo samostojeći mikser, a iza njega stoji 100 godina tradicije. Ekspert je za izradu svih vrsta tijesta i krema za slastice.
  • Wartmann i Excalibur dehidratore koji slove za najmanjeg potrošača struje na tržištu i svjetski broj 1 u dehidriranju hrane. Sušeno voće, slastice, začini, krekeri, dekoracije? Može.
  • Mockmill mlinove za brašno proizvedeni u Njemačkoj. Sameljite svoje brašno i ostvarite uštede te nemjerljivu kvalitetu. Posebno pogodno za pripremu obroka gostima netolerantnim na gluten.


Kontakt podaci:

Enzita d.o.o.
www.enzitapro.hr
info@enzita.hr
01/2086086


Red smoothie