Walt Disney World Resort na Floridi predstavio je seriju koktela koju će imati u ponudi na Star Wars: Galaxy’s Edge čije otvorenje je predviđeno za sljedeći tjedan.

Novo područje u tematskom parku na Floridi otvorit će svoja vrata 29. kolovoza, a posjetitelji će u Oga’s Cantina Bar moći probati brojne koktele sa tematikom Star Wars.

Oga’s Cantina, poslužit će specijalne koktele “umornim putnicima iz cijele galaksije”.

Napravljeni „jedinstvenim sastojcima korištenjem izvanzemaljskih metoda“, kokteli koji se nude u tematskom baru tematske uključuju Jedi Mind Trick, napravljen od grejpfruta i rose votke, falernum, blue curaçao, sok od bijelog grožđa, sok limete i biter od grejpa.Avanturisti također mogu probati The Outer Rim, koji kombinira silver tequilu, açaí liker, sok od limete, čisti cane šećer, crnu sol i egzotični voćni pire; i Dagobah Slug Slinger, koji se radi od reposado tequile, blue curaçao, citrusnih sokoba, đumbira, ljekovitog bilja i bitera.

Uz ponudu alkoholnih napitaka, Oga’s Cantina u ponudi će imati i bezalkoholna pića, poput Jabba Juice, napravljen od naranči, ananasa, kiwija, dinje i borovnica; i Blurrgfire koji kombinira limunadu, sok od šipka i habanero limetu.

Uz spomenuta pića, bar će nuditi i pivo, vino i cidere.

Dok kušaju pića, posjetitelji mogu uživati u glazbenim stilovima DJ-a R-3X, “duhovitog i pričljivog” droida.

Živjeli!