Natjecanje Coca Cola Junior Barmen Cup, koje okuplja sve učenike koji su završili školu barmena u Udruzi konobara i barmena Hrvatske, održati će se 14. svibnja 2015. godine u Champagne baru Pommery na Korzu s početkom u 14:00 sati. U 16:00 sati započeti će službeni dio natjecanja, dok je veliki after party na koji su svi pozvani predviđen s početkom oko 23:00 sata.

Program natjecanja podijeljen je na working i exhibition flair te na posebnu kategoriju Coca Cola Perfect Serve gdje će natjecatelji kroz sveukupno 5 minuta showa pokušati izboriti pobjedu. Jedan od osnovnih ciljeva natjecanja je poticanje natjecateljskog duha u navedenoj struci te stvaranje većeg kruga konkurencije koja bi poticala na daljnji napredak i usavršavanje naših članova te svih onih koji su povezani s turizmom i ugostiteljstvom općenito.

Dodatnu posebnu kategoriju otvaramo ove godine za naše malo “starije” učenike iz prošlih generacija u sklopu Coca Cola Perfect Serve-a. Svi zainteresirani mogu kliknuti na slijedeći link za prijave i više informacija

>>> FORMULAR!

 

Bogati program pun kreative, fine kave, još finijih koktela i atraktivnih nastupa kreće u 14:00 te traje do dugo u noć!.

Program će otvoriti baristi Barmen.hr tima sa savršenim kombinacijama kave i Coca Cole.

Pridružite nam se i dakle i prije samog natjecanja, popijte finu kavicu uz osvježavajuću Coca Colu, i možda se odvažite pridružiti rock’n’roll/swing radionici i pripremiti se za vrhunsku atmosferu koja vas čeka kasnije.

Za pozitivnu atmosferu zaduženi su plesna grupa Flame i DJ koji će vas voditi kroz veselo retro slavlje Jubilarnog 5. Junior Barmen Cupa i 100 godina Coca Cola bočice.

Ovu godinu pobjednik neće samo otići s titulom najboljeg mladog barmena Hrvatske, već i sa atraktivnom nagradom:

 

Untitled-11

Nokia Lumia 1320

Veliki ekran za još više zabave! Drugi Nokijin 6-inčni phablet donosi zaobljeno kućište s izmjenjivom stražnjom maskom, a veliki zaslon osigurava savršeni doživljaj fotografija i filmova.
Nokia Lumia 1320 phablet praktičan je i za poslovne korisnike budući da je pristup svim poslovnim informacijama jednostavan, brz i lako dostupan uz aplikacije kao što su Microsoft Exchange, Office 365 i Lync.

Pristup informacijama možete dodatno zaštititi i time biti posve sigurni da će one biti dostupne isključivo vama.

Pokrovitelji natjecanja:
Grad Rijeka, Turistička zajednica Kvarner

Sponzori natjecanja su:
Coca Cola, Pommery, Mobis – Electronic d.o.o., Brugal, BarConcept.hr., Scorpio d.o.o., Pizzeria Maslina, Dukat, Hausbrandt, Orsa Drinks, Marina Botel, Bols.

Medijski pokrovitelji:
Novi List, Totalni FM, Party.hr, Teklic.hr, InBar magazin, Rijeka Klik, Fiuman.hr, Večernji List, Kokteli.hr

Pridružite nam se na putovanju kroz vrijeme i upoznajte nove nade ugostiteljstva! Pozitivna atmosfera, puno smijeha, veselja, plesa, kreativnosti samo su dio onoga što Vas čeka ukoliko 14. svibnja dođete u Pommery i prepustite se ovom jedinstvenom događaju.

Vaš Barmen.hr team!