Svi ljubitelji likera te egzotičnih okusa konačno mogu odahnuti jer je Aloha 65, jedinstveno 27% alkoholno piće s tropskim notama, konačno stiglo na hrvatsko tržište. S pravom obećava da će donijeti dašak Havaja u svakodnevne trenutke vašeg uživanja.

Liker Aloha 65 inovativna je mješavina voćnih i začinskih aroma, točnije svježeg ananasa, limuna, đumbira, chilija te tajnih bilja i začina uzgojenih uz samu obalu, koja će zasigurno osvojiti srca i nepca brojnih zaljubljenika u koktele. S početkom sezone odmora i opuštanja, dolazak Alohe 65 na hrvatsko tržište ne bi mogao biti bolje tempiran.

“Radujemo se što možemo predstaviti Alohu 65 hrvatskoj publici”, izjavila je predstavnica tvrtke za distribuciju ovog pića. “Ovo piće je prava eksplozija okusa, idealno za ljetne zabave, opuštanje na plaži ili večernje izlaske, kada naravno pričamo o surf ljetnoj etiketi, no tu ne stajemo jer Aloha 65 postoji i u zimskoj ski varijanti te ju možete kuhati i u zimskim i adventskim danima na nekoliko načina, meni osobno najdraže su kombinacije sa sokom od jabuke, ciderom, sokom od naranče a postoje i varijante sa vinom, uz naravno neizostavne klinčiće, cimet te zvjezdani anis, ukratko, uskoro će zima te ćete ju imati prilike kušati svi”

Svestrana priroda ovog jedinstvenog likera koristi se kao osnova za kreativne signature koktele, obične svima nam poznate koktele, kao kratki shoot preko puno leda ili da se jednostavno posluži uz led te neki od najdražih gaziranih pića tipa Ginger Ale, Ginger Beer, Pink Tonic, Bitter Lemon, Tropical Red Bull, samo nebo je granica, dok smo zimsku priču već spomenuli i jako joj se veselimo.

Aloha 65 proizvod je koji kombinira kvalitetu s ekskluzivnošću, stvarajući novi standard u svijetu likera. Osim što donosi jedinstveni okus, ovo piće ima etiketu koja ostavlja bez daha, bezvremenska je te će sigurno privući vašu pažnju na prvi pogled.

Mi volimo reći kako Alohanci nikad nisu u žurbi, stoga sama proizvodnja traje otprilike mjesec dana kako bi se naših šest svježih sastojaka nježno, prirodno i odvojeno infuziralo s okusima likera.

Aloha 65 potpuno je prirodna, veganska, bez glutena te ima manje kalorija od jednake količine standardnog gina, vodke ili ruma.

Sada kada je Aloha 65 dostupna na hrvatskom tržištu, ljubitelji novih iskustava i uzbudljivih okusa imaju priliku uroniti u svijet tropske egzotike svaki put kada posegnu za čašom ovog nevjerojatnog pića.