Ovo novo piće je najnoviji dodatak Ballantine’s portfoliu i predstavlja inovativni spoj škotske tradicije i brazilske strasti. U mnoštvu okusa i mirisa karakterističnih za Brazil zasigurno se ističu bogate note vanilije i autentična brazilska limeta. Pomirišete li samo ovo novo piće osjetit ćete limetu, ali i nježni miris vanilije obavijen aromama korice limete.

No što je toliko posebno u spoju Ballantine’s Brasila i limete? Ono što ga razlikuje od ostalih pića koji u sebi sadrže citrusne note jest činjenica da Ballantine’s koristi koricu koja je bogatija okusom limete od samog soka. Nježno oguljena korica polaže se na dno bačve i pušta da alkohol iz nje iscijedi bogatstvo prirodnih okusa limete … i tada je spremno za konzumaciju.

Ballantine’s za ovu priliku osmislio i posebni koktel ‘Highland Samba’ koji se sastoji od Ballantine’s Brasila i limunade, servira se s ledom i dvije kriške svježe limete. Osmišljena su još četiri koktela; ‘Glen Rio’, koji spaja Ballantine’s Brasil i sok od jabuke, ‘Flower O’Brasil’, novi Ballantine’s u kombinaciji sa svježe iscjeđenom limetom i bazgom, ‘Caledinho’, koji spaja Ballantine’s Brasil, svježe iscjeđenu limetu i šećer, te ‘Glen Coco’, tj. Caleddinho s dodatkom kokosa.

Živjeli!!