Sutra u 12 – posljednji obračun

Posljednji obračun barmena koji su svoju školu započeli 16.03.2015. Došli su do kraja svoje edukacije i vrijeme je da svoje znanje pokažu pred komisijom ispitivača.

Opako se približavamo sezoni i vrijeme je da provjerimo što je predzadnja škola barmena naučila. Držite dečkima palčeve jer sutra ih očekuje ispit nakon kojeg postaju barmeni i dio tima Barmen.hr.

Sve one koji nisu položili ispit podsjećamo da je potrebno najaviti se. Tko se ne prijavi nema pravo izlaska na ispit. Tko se prijavi a ne dođe polagati smatra se da je ponovno pao. Prijave šaljite na marketing@barmen.hr.

Ispit će se održati sutra u 12. Sretno svima.

Osim što nam jedna škola polaže ispit, započeo je i zadnji termin Škole barmena u Rijeci. 6 polaznika uhvatilo je zadnji vlak za vrhunsko ljeto. Želimo im puno sreće i podsjećamo da odmah krenu s učenjem ;)

– preuzeto sa www.barmen.hr

 

barmen.hr

No comments yet, be the first to leave one!

Leave a Reply

Note: Comments on the web site reflect the views of their authors, and not necessarily the views of the socialchef internet portal. Requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*