Natjecanje barmena u Rijeci – Havana Junior Barmen Cup 2017

Rijeka, 10.5.2017. – bacanje boca, kokteli i prava Kubanska atmosfera očekuju vas 10. svibnja u Rijeci. U sklopu terase caffe bara / noćnog kluba Pommery održat će se 7. natjecanje barmena – Havana Junior Barmen Cup 2017. Na samome Korzu taj dan vas očekuje bogati zabavni program, vrhunske kave barista iz Udruge konobara i barmena Hrvatske te nezaobilazni barmeni. Pridružite nam se i podržite natjecatelje jer većini barmena ovo je prvi nastup pred publikom zbog toga što na ovom natjecanju sudjeluju samo oni koji su Školu barmena završili u razdoblju od rujna 2016. godine do svibnja 2017.

Osim nezaboravnog showa iza šanka koji će vam barmenice i barmeni priuštiti, očekuje vas rasplesana atmosfera, prekrasne hostese, vrhunski kokteli i nezaboravni provod u latino američkim ritmovima. Postoji li bolji način da vas uvedemo u pravu Kubansku večer od koktela pripremljenih s Kubanskim rumom Havanom 3 años. Ples, radionice i zabava trajat će od 14 pa sve do kasnih večernjih sati stoga nam se pridružite.

Barmeni imaju samo jedan cilj, a to je zabaviti vas trikovima koje su naučili u Školi barmena. Na raspolaganju su im boce, shakeri, otvarači i sva ostala oprema koja se može pronaći u šanku, a što će s njom napraviti, morate doći i pogledati.

Natjecanje organizira Udruga konobara i barmena Hrvatske u suradnji s poznatim caffe barom / noćnim klubom Champagne Bar Pommery te s punom podrškom generalnog sponzora – kubanskog ruma Havane. Ostali koji su zaslužni za ovaj događaj su Hausbrandt kava i Dukat mlijeko koji su glavni sponzori djela programa gdje ćete moći degustirati najbolje i najljepše kave naših barista.

Ostali sponzori koji su omogućili ovo natjecanje su: ODK, Three Cents Beverages, Scorpio ugostiteljska oprema, Totalni FM Rijeka, Pizzeria Maslina i brojni drugi…

Dođite, opustite se i uživajte u šarenoj, rasplesanoj večeri uz fine koktele i radosne natjecatelje.

Više informacija na www.barmen.hr

 

plakat

No comments yet, be the first to leave one!

Leave a Reply

Note: Comments on the web site reflect the views of their authors, and not necessarily the views of the socialchef internet portal. Requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*