I psi bi pili pivo: prvi i jedini hrvatski kafić za četveronožne ljubimce

Psi u Crikvenici gase žeđ uslijed ljetnih vrućina pomno odabranim napicima u prvom i jedinom hrvatskom baru za četveronožne ljubimce Monty’s Dog Beach and Bar. Inovativna ideja smještena je na plaži za pse u uvali Podvorska, a privlači velik broj turista i njihovih ljubimaca.


Monty’s Dog Beach and Bar novina je u Crikvenici, ali i na području cijele države. Riječ je o jedinom hrvatskom kafiću za pse (i njihove vlasnike), koje je namijenjen ugodnosti i opuštanju ovih dlakavih četveronožnih ljubimaca.

Ideja za otvaranje bara nam se nametnula, budući da imamo hotel za pse već nekoliko godina, a stalno smo u potrazi za dodatnim sadržajima kojima bismo mogli obogatiti svoju ponudu,’ započinje priču suvlasnica bara Monty’s Ruby Montanari-Knez, te dodaje: ‘Obožavamo svoj posao pa svo slobodno vrijeme provodimo istražujući što sve tržiste nudi za četveronožne prijatelje.

 Kad je vruće i psi bi popili pivo (Foto: Uz dopuštenje Monty's Dog Beach and Bar-a)
Kad je vruće i psi bi popili pivo (Foto: Uz dopuštenje Monty’s Dog Beach and Bar-a)

Goste hotela za pse Monty’s u Križišću koje vodi sa suprugom Igorom, poduzetnica je u nekoliko navrata odvela na postojeću plažu za četveronožne ljubimce u uvali Podvorski, koja je izvrsno organizirana zahvaljujući iznimnom trudu grada Crikvenice.

Još prije godinu dana nastao je dizajn za posebnu pseću kućicu koja bi tematskim sadržajem ugošćavala posebnu klijentelu, pse i njihove vlasnike. Kad smo to htjeli googlati, nismo naišli ni na što slično, tek na dog friendly kafiće i restorane. Usudimo se zato tvrditi da je naš bar jedinstven u Europi, ako ne i šire,’ dodaje vlasnica.

U baru se služe sladoledi i napitci, koji su posebno dizajnirani za pse. Novina u ponudi su čajevi za pse, koji su bogati ljekovitim sastojcima za preslatka dlakava stvorenja.

Najtraženija je pseća piva Snuffle koja se proizvodi u Belgiji. Puno vlasnika ju je počelo doživljavati kao suvenir kojeg odnose sa sobom kao uspomenu s ljetovanja na psećoj plaži. Boce se kupuju i za pseće rođendane, kao i za odlazak u goste prijateljima koji imaju pse.’ ističe Ruby MontanarI-Knez.

Pivo Snuffle ima nula posto alkohola. Riječ je napitku sastavljenom od piletine, povrća i vitamina B koje pse krijepi, a najbolje ga je konzumirati među ‘dlakavim’ prijateljima.

397491_1380982455476764_652021542_n– izvor: punkufer.hr

 

Categories: Razno

No comments yet, be the first to leave one!

Leave a Reply

Note: Comments on the web site reflect the views of their authors, and not necessarily the views of the socialchef internet portal. Requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*