Dani piva Karlovac – 29. put

29. izdanje Dana piva Karlovac, najvećeg i najstarijeg hrvatskog festivala piva, održat će se od 21. do 30. kolovoza na prostoru Športsko rekreacijskog centra Korana u Karlovcu. Uz raznovrsnu ponudu piva i zanimljive pivske događaje, ovogodišnje izdanje ponovno donosi atraktivan glazbeni sadržaj uz popularne domaće i regionalne izvođače.

‘Ove godine imamo pet pozornica, a dodali smo novu koja je na šetnici i zamišljena je kao svojevrstan jukebox – posjetitelji će moći od glazbenika naručiti svoju glazbenu želju. Najveći interes sigurno će izazvati sadržaj na glavnoj pozornici na kojoj će nastupiti neka od najvećih imena naše estrade: Severina koja nastupa na dan otvorenja, Slavonske lole, grupa S.A.R.S., Jole, Halid Bešlić, Jelena Rozga, Crvena jabuka, Ivan Zak, Vuco, dok će na zatvaranju u nedjelju nastupiti grupa Magazin. Također, tu su i već tradicionalne etno i rock pozornica. Po prvi puta posjetitelji će imati priliku slikati se kod panoa Dana piva i kući ponijeti lijepu uspomenu s manifestacije. Organizirat ćemo ponovo veliku povorku i pozivamo sve da joj se priključe. Grad Karlovac najpoznatiji je po Danima piva stoga pozivamo sve da budu dio povorke, da se dobro zabave i budu ponosni na svoju manifestaciju’, rekla je direktorica prodaje tvrtke Fest, organizatora događaja.

Gradonačelnik Karlovca Damir Jelić smatra da će i ovogodišnji Dani piva obogatiti turističku ponudu grada.

2

 

Grad Karlovac je poznat kao grad na četiri rijeke, grad parkova, grad susreta, ali i grad piva. Stoljetna tradicija pivarske proizvodnje doprinosi prepoznatljivosti našega grada, a kraj ljeta već je tradicionalno rezerviran za dobru zabavu uz pivarsku manifestaciju koja osim vrhunskog piva, obiluje gastronomskim delicijama i drugim zabavnim sadržajima. Pozivam sve građane Karlovca i šire na karlovački festival piva. Neka posjet Karlovcu iskoriste za osvježenje u jednoj od četiriju karlovačkih rijeka i drugim ljepotama koje pruža Karlovac – grad susreta u srcu Hrvatske’, istaknuo je gradonačelnik.

Dugogodišnji generalni sponzor Dana piva, kompanija Heineken Hrvatska i ove godine organizira zanimljive događaje u sklopu manifestacije. Tako će ljubitelji piva, osim dobro poznatih brendova, moći kušati studentsko pivo Veleučilišta u Karlovcu te pivo domaćih zanatskih pivovara koje će sudjelovati na Danima piva: pivovara Bošnjak i Hold’em Brewery.

Uz Karlovačko, koje je napravljeno od hrvatskog ječma, i ostale naše brendove, ljubitelji piva moći će uživati u nekim stranim pivskim brendovima kao što su: Żywiec Marcowe, Żywiec Porter, Żywiec Bock, Żywiec APA, Warka Strong, te Birra Moretti. Na Danima piva ugostit ćemo Veleučilište u Karlovcu, s kojim imamo odličnu suradnju, koje će predstaviti svoje pivo, te domaće zanatske pivovare. Smatramo da zanatske pivovare doprinose razvoju pivske kulture u Hrvatskoj. Vjerujemo da će hrvatski ljubitelji piva uživati u ovoj popularnoj manifestaciji pa ih pozivamo da dođu u Karlovac i nazdrave na 29. karlovačkim Danima piva’, rekla je predsjednica Uprave Heineken Hrvatska Branka Slaveska.

Categories: Događanja Razno

No comments yet, be the first to leave one!

Leave a Reply

Note: Comments on the web site reflect the views of their authors, and not necessarily the views of the socialchef internet portal. Requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*