Coca-Cola Junior Barmen Cup 2015.

Natjecanje Coca Cola Junior Barmen Cup, koje okuplja sve učenike koji su završili školu barmena u Udruzi konobara i barmena Hrvatske, održati će se 14. svibnja 2015. godine u Champagne baru Pommery na Korzu s početkom u 14:00 sati. U 16:00 sati započeti će službeni dio natjecanja, dok je veliki after party na koji su svi pozvani predviđen s početkom oko 23:00 sata.

Program natjecanja podijeljen je na working i exhibition flair te na posebnu kategoriju Coca Cola Perfect Serve gdje će natjecatelji kroz sveukupno 5 minuta showa pokušati izboriti pobjedu. Jedan od osnovnih ciljeva natjecanja je poticanje natjecateljskog duha u navedenoj struci te stvaranje većeg kruga konkurencije koja bi poticala na daljnji napredak i usavršavanje naših članova te svih onih koji su povezani s turizmom i ugostiteljstvom općenito.

Dodatnu posebnu kategoriju otvaramo ove godine za naše malo “starije” učenike iz prošlih generacija u sklopu Coca Cola Perfect Serve-a. Svi zainteresirani mogu kliknuti na slijedeći link za prijave i više informacija

>>> FORMULAR!

 

Bogati program pun kreative, fine kave, još finijih koktela i atraktivnih nastupa kreće u 14:00 te traje do dugo u noć!.

Program će otvoriti baristi Barmen.hr tima sa savršenim kombinacijama kave i Coca Cole.

Pridružite nam se i dakle i prije samog natjecanja, popijte finu kavicu uz osvježavajuću Coca Colu, i možda se odvažite pridružiti rock’n’roll/swing radionici i pripremiti se za vrhunsku atmosferu koja vas čeka kasnije.

Za pozitivnu atmosferu zaduženi su plesna grupa Flame i DJ koji će vas voditi kroz veselo retro slavlje Jubilarnog 5. Junior Barmen Cupa i 100 godina Coca Cola bočice.

Ovu godinu pobjednik neće samo otići s titulom najboljeg mladog barmena Hrvatske, već i sa atraktivnom nagradom:

 

Untitled-11
Nokia Lumia 1320

Veliki ekran za još više zabave! Drugi Nokijin 6-inčni phablet donosi zaobljeno kućište s izmjenjivom stražnjom maskom, a veliki zaslon osigurava savršeni doživljaj fotografija i filmova.
Nokia Lumia 1320 phablet praktičan je i za poslovne korisnike budući da je pristup svim poslovnim informacijama jednostavan, brz i lako dostupan uz aplikacije kao što su Microsoft Exchange, Office 365 i Lync.

Pristup informacijama možete dodatno zaštititi i time biti posve sigurni da će one biti dostupne isključivo vama.

Pokrovitelji natjecanja:
Grad Rijeka, Turistička zajednica Kvarner

Sponzori natjecanja su:
Coca Cola, Pommery, Mobis – Electronic d.o.o., Brugal, BarConcept.hr., Scorpio d.o.o., Pizzeria Maslina, Dukat, Hausbrandt, Orsa Drinks, Marina Botel, Bols.

Medijski pokrovitelji:
Novi List, Totalni FM, Party.hr, Teklic.hr, InBar magazin, Rijeka Klik, Fiuman.hr, Večernji List, Kokteli.hr

Pridružite nam se na putovanju kroz vrijeme i upoznajte nove nade ugostiteljstva! Pozitivna atmosfera, puno smijeha, veselja, plesa, kreativnosti samo su dio onoga što Vas čeka ukoliko 14. svibnja dođete u Pommery i prepustite se ovom jedinstvenom događaju.

Vaš Barmen.hr team!

No comments yet, be the first to leave one!

Leave a Reply

Note: Comments on the web site reflect the views of their authors, and not necessarily the views of the socialchef internet portal. Requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*