Aurora borealis pretočena u bocu

Crystal Head vodka je na tržište lansirala vodku inspiriranu aurorom borealis. Vodka se prigodno zove “Aurora” i iz limitirane selekcije je.  U Englesku stiže upravo za – Božić.

2

Za njezinu proizvodnju koristi se pšenica iz Nortsh Yorkshirea i voda iz St. John’s Newfundlanda – gdje je smještena i sama destilerija – i destilira se 5 puta sa sedam filtracija (tri filtracije su kroz Herkimerove dijamante), rečeno je da je ova vodka “suša, odvažnija i pikantnija” od originala.

Brend ove vodke koristi boce u obliku kristalnih lubanja, a boce za “Auroru” biti će prigodno dekorirane dodatkom koji sliči prirodnom fenomenu i svaka boca će biti unikatna.

Ovo će biti “ekstremno limitirana” produkcija stoga će se prodavati samo u nekoliko zemalja i u maloprodaji će njezina cijena iznositi £79.99.

Sastavljena je i posebna lista koktela čiji okus upotpunjuje uprvo ova vodka kako bi cijelo iskustvo bilo nezaboravno i posebno.

– izvor: barmen.hr

Categories: Brandovi Razno

No comments yet, be the first to leave one!

Leave a Reply

Note: Comments on the web site reflect the views of their authors, and not necessarily the views of the socialchef internet portal. Requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*