50% popusta na Dodatni Flair

Petak, zadnji dan za prijave, zadnji termin škole barmena započinje u ponedjeljak u 17 sati. Svi koji želite raditi kao barmen već ovog ljeta, ovo je obavijest za vas. Zauzmite svoje mjesto u školi barmena i budite glavna atrakcija ove sezone.

Za sve barmene koji su školu barmena u sklopu Udruge završili u razdoblju od Rujna 2014. do Svibnja 2015. znate da se bliži Junior Barmen Cup, zadnji i završni test kojim dokazujete svoju spremnost, talent i znanje.

Pripreme su u tijeku i službeno potvrđujemo da imate mogućnost osigurati si privatne treninge sa Sinkeey-jem, ali požurite prije nego se svi termini popune. Svi koji su školu završili u zadnjih mjesec dana, iskoristite priliku i prijavite se za tečaj Dodatnog Flaira sa 50% popusta. Zasjajte na najbitnijem eventu ove godine.

Trening, trening, trening….

Sve one koji žele završiti tečaj za baristu, preostala su još samo 2 termina i podsjećamo da reagirate na vrijeme i rezervirate svoje mjesto sada.

Vaš Barmen.hr tim

No comments yet, be the first to leave one!

Leave a Reply

Note: Comments on the web site reflect the views of their authors, and not necessarily the views of the socialchef internet portal. Requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*